Wordt lid van het consumentenplatform
voor reizigers naar Suriname

Jaarlijks reizen ongeveer 270.000 reizigers naar Suriname. SIAT is de internationale organisatie die waakt over de consumentenrechten en belangen van reizigers tijdens hun verblijf in Suriname.

Wordt lid

SIAT is de collectieve belangenorganisatie van reizigers naar Suriname. Samen met onze leden waken wij over de consumentenrechten van deze groep reizigers. Leden van SIAT zijn o.a. vakantiegangers, stagiaires en reizigers voor zaken of op familiebezoek.

Win leuke prijzen

Meld u aan voor 29 januari 2020 en WIN te gekke prijzen. De hoofdprijs is 2x tickets naar Suriname en 2x volledig verzorgde tours naar het binnenland van Suriname. Verder kunnen leden tijdens deze actie in totaal 20 andere leuke prijzen winnen!

Samen sterk

Leden van SIAT hebben gezamenlijk een stem  en invloed op de reisbranche en toeristische sector van Suriname. Als collectief profiteren leden tevens van speciale aanbiedingen en kortingen bij het reizen en tijdens het verblijf in Suriname.

Win 2 x tickets naar Suriname +
2x volledig verzorgde tours naar ‘t binnenland

Verder worden er tevens 20 andere leuke prijzen weggegeven.

Check uw mail

U ontvangt na registratie een verificatie email. Klik de link om uw email adres te bevestigen. Ziet u geen email in uw INBOX, kijk dan voor de zekerheid in de SPAM JUNK folder van uw email account.