Wat we doen

Suriname International Association of Travelers

Rainforest & sunshine. Discover Suriname

Zorgeloos naar Suriname

Een zorgeloze en prettige reis naar Suriname begint bij SIAT. SIAT waakt over uw belangen tijdens uw reis en verblijf in Suriname. Bij het SIAT klachtencentrum kunt u klachten deponeren en zoeken wij samen met u naar een oplossing.

Geniet van voordelen en aanbiedingen.

Overzicht van diensten

✓ SIAT lidmaatschapskaart
✓ Travel Discount Card
✓ Gebruik van onze exclusieve apps:
– Travel Discount App (coming soon)
– ITravelSuriname (coming soon)
– SIAT app (coming soon)
✓ Dispuutresolutie, mediation of juridische bijstand bij klachten tegen dienstverlerners
✓ 1 x 24uurs helpdesk voor reizigers
✓ Behartigen van de collectieve belangen van de leden/reizigers naar Suriname
✓ Opkomen voor en beschermen van uw consumentenrechten
✓ Ticket prijs monitor/alerts
✓ Nieuwsbrief 2x per maand
✓ VIP, aanbiedingen, kortingen, exclusieve deals, etc.-

Wie we zijn

SIAT is statutair gevestigd in Den Haag Nederland en heeft haar hoofdkantoren gevestigd in Amsterdam en Paramaribo Suriname. SIAT beschikt tevens over een balie bij Zanderij (JAP International Airport) Suriname.

Afdelingen binnen SIAT

Onderzoek

SIAT doet onderzoek en publiceert informatie over toerisme en gerelateerde sectoren. Verder wordt er onderzoek gedaan over de wensen van de reizer. Ook petities en enquetes vallen onder deze afdeling.

Online diensten

De afdeling online diensten werkt aan het ontwikkelen van dienstverlening via internet om reizigers meer mogelijkheden te kunnen bieden. Denk aan webshops en apps voor toerisme gerelateerde activiteiten.

Klachten & dispuut resolutie

Reizigers zijn met hun ongenoegen of klachten terecht bij de afdeling klachten en dispuut resolutie van SIAT. SIAT kan bemiddelen bij onenigheden tussen reizigers en dienstverleners d.m.v. mediation.

Aanbiedingen & deals

SIAT werkt samen met dienstverleners om reizigers exclusieve aanbiedingen te doen en betere deals en kortingen aan te bieden. Reizigers maken aanzienlijke besparingen hierdoor.

Media & PR

Publicaties, bewustwording en informatie over lokale en internationale toerisme. Promotie van onze organisatie en diensten.

Partners & investments

Aantrekken van investeerders uit binnen en buitenland voor het ontwikkelen van diensten en producten voor de toeristische sector.