Een zorgeloze reis naar Suriname begint bij SIAT

SIAT biedt veel voordelen aan mensen die naar Suriname reizen.

Samen werken wij aan een eerlijke, rechtvaardige en veilige toeristische markt in Suriname.

SIAT is een vereniging van en voor reizigers die naar Suriname reizen voor vakantie, stage, zaken of familiebezoek. SIAT vertegenwoordigt en behartigt de belangen van deze groep reizigers.

Wat doet SIAT om uw reiservaring naar Suriname te verbeteren

SIAT is opgericht om reiservaring van reizigers en het verblijf in Suriname te verbeteren. Het professionaliseren van de Surinaamse toerisme sector staat hoog op onze agenda. Verder zal SIAT met haar leden een krachtig geluid laten horen over de hoge ticketprijzen voor vluchten naar Suriname vanuit Nederland. SIAT is ook bezig Suriname internationaal te promoten.

Meest gestelde vragen

Transit Company Suriname is een Surinaamse vervoersdienst speciaal ontwikkeld om reizigers de beste vervoersmogelijkheden voor de beste prijs te bieden. Transit Company Suriname bestaat uit meerdere bedrijfstakken waaronder Transit Airport Shuttle, Transit Rental Cars en TrasitCard. Transit ontwikkelt doorlopend nieuwe diensten en producten voor de Surinaamse transport en toerisme sector.

Transit biedt betrouwbare en betaalbare airport transfers van en naar de Johan Adolf Pengel luchthaven van Suriname. Daarnaast biedt Transit een uitgebreid aanbod aan taxi diensten speciaal voor reizigers.

Bij het plaatsen van een boeking voor een airport shuttle of airport taxi geeft u uw volledige naam, telefoonnummer en email door via het boekingsformulier op onze homepage. U geeft verder uw vluchtnummer, aankomstdatum en aankomsttijd aan. U kunt verder op het formulier ook aangeven in welke extra’s u geinteresseerd bent en of u een airport shuttle of shared taxi wilt boeken. U ontvangt vervolgens een mail van ons met uw boeking en de algemene voorwaarden. Mocht u oneens zijn met de voorwaarden of een boeking willen wijzigen dan reageert u op de mail en verzend deze naar ons toe.

Na het invullen van een boekingformulier ontvangt u per mail een boekingconfirmatiemail. Bij uw landing en na de afhandeling bij de douane en immigratiedienst wordt u vriendelijk opgewacht door één van onze professionele chauffeurs. Onze chauffeurs kunt u herkennen aan het uniform met de transit logo hierop. Die helpt u vriendelijk met uw koffers (bagage) en wordt u verder begeleid naar de shuttle bus of taxi.

Actie

Win 2 tickets +
vele andere prijzen!

Iedereen die zich aanmeld maakt t/m 1 oktober 2019 kans op het winnen van 2 tickets naar Suriname en vele andere prijzen.

Hoe meld ik aan en Win

Aanmelden en lid worden van SIAT is heel eenvoudig en snel. U meldt u gratis aan via het online aanmeldformulier op onze site en u maakt vanaf dat moment deel uit van de SIAT gemeenschap van reizigers.

SIAT is de grootste vertegenwoordigende instantie voor reizigers naar Suriname.

Elke persoon die zich online aanmeld en gratis lid wordt van SIAT doet automatisch mee met deze prijzen actie.

Tijdens deze actie zijn er verschillende prijzen te winnen waaronder:
✓ 2x tickets naar Suriname met 2x volledig verzorgde tours naar het binnenland.
✓ Verder prijzen zoals: gift cards voor eten, smartphones en smartwatches, en diverse andere prijzen.
✓ Bij elke 5000ste aanmelding (van 1 juli t/m 1 oktober) bij SIAT worden er een of meer prijzen weggegeven.

Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld over hun gewonnen prijzen via telefoon of email. Verder kan de uitslag van de actie live worden gevolgd via onze website of facebookpagina.

Deze actie duurt van 1 juli t/m 1 oktober 2019 en is geldig voor alle aanmeldingen tot deze datum.

Aanmelden bij SIAT

[ultimatemember form_id="1503"]